et-loader

Dostava

Dresscode vam s ponosom nudi brzu i iznimno pouzdanu dostavu vaših omiljenih modnih artikala direktno na vašu adresu. Naša temeljna svrha je osigurati da svaka narudžba stigne do vas u najkraćem mogućem roku, i to u savršenom stanju, baš kao što ste očekivali. Bez obzira radi li se o muškim majicama, elegantnim ženskim haljinama ili bilo kojem drugom odabranom artiklu iz naše raznovrsne ponude, možete biti sigurni da će vaša dostava biti brza i sigurna.

Dostava na Lokacije unutar Bosne i Hercegovine

Ponosno ističemo da su naše usluge dostave dostupne isključivo unutar teritorije Bosne i Hercegovine. Bez obzira na to gdje se tačno nalazili, naša mreža dostave obuhvata sve dijelove ove prekrasne zemlje. Tako da, bez obzira gdje se nalazite unutar granica BiH, vaše narudžbe stižu do vas pouzdano i sigurno.

Cijena dostave

Naša politika je transparentnost i jednostavnost. S tim u vezi, cijena dostave za sve narudžbe unutar Bosne i Hercegovine iznosi svega 8KM, neovisno o vašoj lokaciji. Nema skrivenih troškova ili nepotrebnih komplikacija. Vaši modni komadi stižu do vas uz jedinstvenu cijenu dostave.

USLOVI ZA BESPLATNU DOSTAVU

Vaša udobnost i zadovoljstvo su nam iznimno važni. Stoga vam s ponosom nudimo besplatnu dostavu za sve narudžbe koje prelaze iznos od 150 KM. Ova dodatna pogodnost je naš način zahvalnosti za vaše povjerenje i vjernost. Bez obzira na to jeste li u potrazi za elegantnim odijelima, opuštenim jeansom ili bilo kojim drugim artiklom, besplatna dostava čeka na vas.

E-mail obavijesti o pošiljci

Nakon što vaša narudžba krene prema vama, primit ćete obavijest s detaljima o isporuci. Ova informacija omogućava vam da budete u toku s dolaskom vaše narudžbe i znate tačno kada možete očekivati da vaša odabrana odjeća stigne na vašu adresu. 

Povrat i Zamjena

Vaša potpuna sreća i zadovoljstvo su naši glavni ciljevi. S obzirom na to, nudimo vam mogućnost besplatnog povrata i zamjene narudžbi ako niste potpuno zadovoljni s vašim odabranim artiklima. Važno nam je da budete zadovoljni vašim Dresscode iskustvom i da uvijek nosite ono što vas čini sretnima. Bez obzira na sve, mi smo tu za vas.