et-loader
Dresscode BCC Sarajevo prvi rođendan

Dresscode BCC Sarajevo | Vrijedni pokloni za prvi rođendan

U već dobro poznatom Bingo City Center-u, 21.10.2023. i 22.10.2023. godine, Dresscode slavi svoj prvi rođendan i to na spektakularan način. Prilika je ovdje, a datumi koje trebate označiti u kalendaru su 21. i 22. oktobar 2023.godine. Očekujemo vas!

Prilika koja se ne propušta

Dresscode BCC Sarajevo je odlučio proslaviti svoj prvi rođendan na način koji će definitivno zadovoljiti sve ljubitelje mode. Pripremite se za vikend ispunjen popustima, elegancijom i nagrađivanjem vlastitog stila.

Tokom vikenda u Dresscode BCC Sarajevo poslovnici možete ostvariti popuste do čak 20% na već sniženu kolekciju. Da, dobro ste pročitali, 20% popusta! Ovo je prilika koja se ne propušta, a vaš stil će zasjati svjetlijim bojama nakon ovog nezaboravnog vikenda.

Nagrade zbog kojih nas definitivno vrijedi posjetiti

Osim nevjerojatnih popusta, Dresscode BCC Sarajevo nudi vam priliku za osvajanje nevjerojatnih nagrada. Svi koji obave kupovinu u bilo kojem iznosu u Dresscode BCC Sarajevo poslovnici imaju pravo na sudjelovanje u ovoj jedinstvenoj igri sreće.

  • Prva na listi je custom-made odijelo po vašoj mjeri. Zamislite hodati gradom s odijelom koje je stvoreno samo za vas, s obzirom na svaku vašu želju i mjeru. To je definitivno prilika koja se ne propušta!
  • Ako vam je potreban bijeg od svakodnevnog stresa, Swissotel spa day je savršen način da se opustite i napunite baterije. Provesti dan u luksuznom spa centru sa uključenim noćenjem zvuči poput sna, zar ne?
  • Za one koji vole dodatke koji očaravaju, tu je Maar nakit. Ovi unikatni komadi dodat će eleganciju i šarm svakoj odjevnoj kombinaciji.
  • I za kraj, nagradni vaučer u iznosu od 200,00 KM koji vam omogućava da nastavite svoj shopping bezbrižno i s još većim osmijehom na licu.

Ovo je prilika da se izrazite kroz svoj stil i obogatite svoju garderobu jedinstvenim komadima. Dresscode poslovnica u Bingo City Center-u postala je epicentar elegancije i stila, i prilika za sve ljubitelje mode da proslave svoju jedinstvenost.

Zbog toga, označite datume 21. i 22. oktobar 2023. u svom kalendaru i budite spremni za nezaboravan vikend u Dresscode BCC Sarajevo poslovnici, gdje elegancija i stil čekaju da vas inspirišu. Vaša moda nikada nije izgledala bolje, a nagrade su tu kako bi dodale dašak luksuza vašem svakodnevnom životu.

digismundo