Zahtjev za povrat možete podnijeti putem svog korisničkog računa u roku od 14 dana od prijema proizvoda. Otvorite povratnu narudžbu i slijedite upute za slanje proizvoda nazad.

Imate rok od 14 dana od prijema proizvoda da zatražite povrat.

Troškove povrata snosi kupac. Proizvod možete vratiti u originalnom pakovanju i stanju na našu adresu koju ćete dobiti prilikom otvaranja povratne narudžbe.

Za zamjenu proizvoda potrebno je da proizvod bude nekorišten, u originalnom pakovanju i da imate račun ili potvrdu o kupovini.

Kontaktirajte naš tim za podršku kako bismo provjerili dostupnost željene veličine ili boje i kako bismo organizovali zamjenu.

Status povrata možete provjeriti na svom bankovnom računu u roku od 15 dana od kada ste podnijeli zahtjev za povrat. Povrat novca bit će izvršen nakon što provjerimo vraćeni proizvod.

Ako primite neispravan ili oštećen proizvod, odmah nas kontaktirajte kako bismo vam poslali zamjenski proizvod ili izvršili povrat novca na vaš bankovni račun.

Svi proizvodi imaju garanciju kvalitete. Ako primijetite bilo kakav nedostatak ili problem s proizvodom, kontaktirajte nas kako bismo vam pružili podršku i rješenje.

Da, možete vratiti proizvod ako vam se jednostavno ne sviđa. Imate rok od 14 dana da zatražite povrat proizvoda.

Ako proizvod nije dostupan za zamjenu, možete odabrati drugi proizvod ili zatražiti povrat novca.