Dostavljamo proizvode na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i ostatak svijeta u saradnji sa našim kurirskim partnerima.

Cijene dostave zavise od regije kao i težini narudžbe. Tačne cijene dostave bit će navedene prilikom zaključivanja narudžbe.

Vrijeme dostave zavisi od toga da li je narudžba za prostor Bosne i Hercegovine ili negdje drugo. Za Bosnu i Hercegovinu, vrijeme dostave je maksimalno 5 dana, a obično je to 1 do 3 radna dana. Za regiju i ostatak svijeta, dostava zavisi i od dostavnoj službe koja se koristi, a uobičajeno vrijeme dostave je od 5 do 15 dana.

Status vaše pošiljke možete pratiti putem broja za praćenje koji ćemo vam poslati na e-mailu nakon što pošiljka bude poslana.

Nažalost, nakon što je narudžba poslana, promjene u adresi dostave više nisu moguće.

Ako ne primite narudžbu u očekivanom vremenskom roku, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo provjerili status pošiljke i pronašli odgovarajuće  rješenje za novonastalu situaciju.

Da, za narudžbe iznad određenog iznosa nudimo besplatnu dostavu.

Da, nudimo mogućnost hitne dostave za dodatnu naknadu. Odaberite hitnu dostavu prilikom završetka narudžbe.

Da, Dresscode svoje proizvode dostavlja u cijeli svijet. S tim da je bitno istaći da i cijena dostave varira u odnosu na udaljenost. 

Ako se suočite s problemom sa dostavom, kao što je oštećenje ili gubitak pošiljke, kontaktirajte nas odmah kako bismo pronašli rješenje i osigurali da dobijete svoju narudžbu na vrijeme i u savršenom stanju.