et-loader

Politika korištenja kolačića

Dobrodošli na dresscode.ba! Ova politika kolačića objašnjava kako koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom posjete našoj web stranici. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj prilikom posjete web stranici. Oni nam omogućuju da zapamtimo određene informacije o vama, kao što su vaše preferencije i radnje na našoj stranici.

Kako koristimo kolačiće?

Kolačići nam pomažu prilagoditi sadržaj i funkcionalnosti naše web stranice vašim potrebama. Oni nam omogućuju da vas prepoznamo prilikom vašeg povratka na stranicu i da personaliziramo vaše iskustvo. Također koristimo kolačiće kako bismo analizirali kako koristite našu stranicu i kako bismo unaprijedili njezinu učinkovitost.

Vrste kolačića koje koristimo

  • Privremeni kolačići (engl. Session cookies) – to su privremeni kolačići koji ističu (i automatski se brišu) kada zatvorite internet preglednik. Koristimo ih da omogućimo pristup sadržaju i omogućimo stvari koje možete učiniti kada se prijavite sa svojim podacima na www.dresscode.ba
  • Trajni kolačići (engl. Persistent cookies) – obično imaju datum isteka daleko u budućnosti te će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. www.dresscode.ba koristi trajne kolačiće za funkcionalnosti poput „pamćenja“ da je korisnik prijavljen na stranici, što vama kao registriranom korisniku olakšava korištenje dresscode.ba web stranice. Također koristimo trajne kolačiće kako bismo bolje razumjeli navike korisnika i u skladu sa tim poboljšali stranicu prema korisničkim načinima korištenja. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Kako mi koristimo kolačiće?

Kolačići su korišteni u svrhu prepoznavanja dolaska korisnika na web-stranicu, kako bi zapamtili vaše preferencije s ciljem poboljšanja i pružanja personaliziranog korisničkog iskustva te pratili kretanje korisnika po stranicama kako bismo poboljšali pristup traženim informacijama. Svi podaci o kretanju po stranicama prikupljeni su putem kolačića isključivo sumarno, korištenjem Google analitičkih alata. Važno je napomenuti da su informacije koje Google prikuplja anonimizirane te na temelju njih niti Google niti mi ne možemo doći do ličnih podataka posjetioca.

Kolačići trećih strana

U nekim slučajevima korištenjem linkova na stranice drugih kompanija, možete pristupiti stranicama trećih strana nad kojima dresscode.ba nema nikakve kontrole te ne odgovara za njihovu politiku korištenja kolačića niti sadržaja.

Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje:

Svrha korištenja kolačića

  • Za osiguranje ispravnog rada web-stranica
  • ispravni prikaz sadržaja
  • prilagođavanje sučelja poput odabira jezika, postavljanja parametara uređaja te razlučivosti i vrste zaslona;

Kako isključiti kolačiće?

Korištenje kolačića moguće je isključiti promjenom postavki Vašeg Internet pretraživača. Kako promijeniti postavke najčešćih pretraživača možete naći ovdje:

Više informacija

Voditelj obrade je Dresscode d.o.o., Mula Mustafe Bašeskije 10, 71000 Sarajevo.

Za dodatne informacije možete nam se javiti na [email protected]