et-loader

Plaćanje

Dresscode je posvećen pružanju udobnosti i jednostavnosti u svakom koraku vašeg iskustva kupovine kod nas, uključujući i proces plaćanja. U nastavku ćemo vam pružiti detaljne informacije o različitim metodama plaćanja koje podržavamo, kao i sigurnosti vaših transakcija.

Prihvaćene metode plaćanja

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro): S ponosom prihvaćamo Visa, MasterCard i Maestro kartice kao metodu plaćanja. Vaša kartica će biti naplaćena tek nakon što potvrdimo vašu narudžbu.

Plaćanje pouzećem: Za dodatnu udobnost, omogućili smo plaćanje pouzećem. To znači da ćete svoju narudžbu platiti u gotovini ili karticom prilikom dostave. Molimo vas da budete spremni za plaćanje po primitku robe.

Plaćanje dostave

  • Ako ste izabrali opciju plaćanja putem web shopa, cijena dostave će biti dodana na ukupan iznos vaše narudžbe prilikom procesa plaćanja.
  • Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, trošak dostave će biti obračunat prilikom dostave robe, koju ćete platiti dostavljaču na licu mjesta.

Sigurnost plaćanja

Vaša sigurnost nam je prioritet. Koristimo najsuvremenije tehnologije kako bismo osigurali sigurnost vaših financijskih podataka prilikom procesa plaćanja. Vaši podaci se šalju putem sigurnih i enkriptiranih veza, čime se osigurava zaštita vaših informacija.

Mogućnost povrata i zamjene

Razumijemo da se povremeno može dogoditi da želite vratiti ili zamijeniti proizvod. Imate mogućnost povrata u skladu s našim uvjetima povrata. Ukoliko ste obavili plaćanje putem bilo koje od prihvaćenih metoda plaćanja, povrat će biti izvršen na isti način. Molimo vas da provjerite našu stranicu s informacijama o povratu za detalje o postupku.

Za sve dodatne informacije ili pitanja vezana uz načine plaćanja, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim za podršku kupcima stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao i pružio sve potrebne informacije.