Da biste se pretplatili na naš newsletter, unesite svoj e-mail u polje za pretplatu na dnu naše web stranice.

Naš tim za podršku dostupan je putem e-maila, telefona i live chata. Posjetite stranicu “Kontakt” kako biste pronašli sve načine kako nas možete kontaktirati.

Povrat novca za otkazane narudžbe bit će izvršen u roku od 7 radnih dana od trenutka otkazivanja narudžbe.

Vaša privatnost nam je izuzetno važna i koristimo najviše standarde zaštite podataka kako bismo osigurali da vaše lične informacije ostanu sigurne i povjerljive.

Da, kontinuirano radimo na ažuriranju i poboljšavanju sekcije često postavljena pitanja, odnosno FAQ-a, kako bismo osigurali da imate najnovije i pravoremene informacije.

Sadržaj našeg web shopa je zaštićen autorskim pravima i ne smije se koristiti u druge svrhe bez naše izričite dozvole.

Trenutno nemamo partnerske programe, ali uvijek smo otvoreni za suradnju s drugim brendovima i stručnjacima iz modne industrije.

Za medijske upite i saradnju, molimo kontaktirajte nas putem e-maila koji je naveden na stranici “Kontakt”.

Ako želite koristiti naše fotografije i sadržaj za društvene mreže, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo dogovorili saradnju i pružili vam sve potrebne informacije. U suprotnom, neovlašteno korištenje naših fotografija ili video materijala će se smatrati zloupotrebom i u mogućnosti ste da krivično odgovarate za vaše radnje.

Ako imate pitanja o statusu proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo vam pružili najnovije informacije i pomoć.